Results 1 to 3 of 3

Thread: Toshiba lap without connection

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Canada
    Posts
    28

    Toshiba lap without connection

    hello, again......I'm trying to tweak my sister's Toshiba laptop she bought a coupla years ago to help it avoid the obsolescence thing just a short time longer. however, her NIC as seen in Network Props (3Com Megahertz LAN PC Card(589E) Ethernet) is nowhere to be found in the Device Mgr window (WinME as you've guessed)
    have the Win disk but no drivers load and cannot find online.....

    any ideas, help is much appreciated

    thanx
    It's not that my mind wanders....it's that sometimes it just leaves completely !!!

  2. #2
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    I see it posted here but you have to register (free) to download it.

    http://list.driverguide.com/list/company424/

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Canada
    Posts
    28
    thanx for the reply but I'd been there already trying one or the other. I did d/load one today -- 3CCE589ET -- that did seem to be installing correctly but it didn't show up in the DevProps window then nor after rebooting !!!
    but is still in the NetworkProps window......
    hmmmm...
    got a bad part ?? something loose maybe ??
    haven't taken a laptop apart before so have much hesitation there.
    btw...she did have it in for service some 4 mos ago and hasn't had to use the ethernet since.....so..
    It's not that my mind wanders....it's that sometimes it just leaves completely !!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •