Results 1 to 3 of 3

Thread: XP BIos Problem

  1. #1
    Hardware Guru TZ Veteran shadow_warez's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Edmonton,
    Posts
    852

    Angry XP Bios Problem

    okay i find this is causing alot of system instability, and was wondering if its my onboard video causing the problem,

    Event Type: Error
    Event Source: ACPI
    Event Category: None
    Event ID: 4
    Date: 7/13/2004
    Time: 10:17:29 AM
    User: N/A
    Computer: DRAGON-XS
    Description:
    AMLI: ACPI BIOS is attempting to read from an illegal IO port address (0x71), which lies in the 0x70 - 0x71 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance.
    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
    Data:
    0000: 00 00 00 00 04 00 52 00 ......R.
    0008: 00 00 00 00 04 00 05 c0 .......
    0010: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
    0018: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
    0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
    Last edited by shadow_warez; July 13th, 2004 at 14:32 PM.


    A Great Sig Done by a Great Artist,

  2. #2
    Hardware Guru TZ Veteran shadow_warez's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Edmonton,
    Posts
    852
    lol when i went to ms help and support link it BSOD'D on me, me's really not liking working with this pos comp lol, as soon as my dl is done im switching to BEOS 5 PRO,


    A Great Sig Done by a Great Artist,

  3. #3
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,732
    try disabling the acpi in the bios.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •