Results 1 to 4 of 4

Thread: DHCP Bad Address?

  1. #1
    Bronze Member Coffee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    190

    Question DHCP Bad Address?

    Just having some trouble with mi DHCP server, everytime I renew an address it comes up with Bad_Address?
    Live long and prosper!

  2. #2
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,852
    Check the DHCP server settings, ensure the SCOPE is correct for your LAN. also see if the DHCP client service is running.

    --- 0wN3D by 3gG ---

  3. #3
    Bronze Member Coffee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    190
    Quote Originally Posted by cash_site
    Check the DHCP server settings, ensure the SCOPE is correct for your LAN. also see if the DHCP client service is running.
    Both DHCP server and client are running and the scope should be ok. I've only basically reinstalled the OS and the settings are as before, so i'm not too sure why this is occuring. There are currently no IP's taken as any computers are unplugged but still it keeps saying that all IP's are taken.
    Live long and prosper!

  4. #4
    Bronze Member Coffee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    190
    Sorry, managed to sort it out ok, was just a sketchy miss-hap to do with one of the network cards, just needed re-installing. Thing is it completely missed it out when installing the OS and thought it had worked ok as it appeard in the 'Network Options'.
    Live long and prosper!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •