Results 1 to 8 of 8

Thread: ie default page always pointed to porn site

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2

    ie default page always pointed to porn site

    hi buddies, i got problem here...
    my ie default page always pointed to porn site, actually theres some virus but i have cleaned and have scanned with ad-aware and spy-bot too, then i changed the default page to my own and i load ie, and it looks ok for just 1 time loading only, but for the second time i load ie it points to porn site again, any buddy can help me please, pls reply to my email

    sukamto@dutacomputer.co.id

    thanks buddies..
    best regards / sphinxxx

  2. #2
    Triple Platinum Member Curio's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    London
    Posts
    899
    Poet HijackThis log and we can tell you what to remove.

  3. #3
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,732
    I would update your spyware software and reboot into safe mode then run the app and delete anything it finds. I personally use spysweeper it has a homepage and cookie plugin so spyware can not change your homepage at all without your knowledge. I saw it at Fry's for 19.99 yesterday.



  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hyderabad,INDIA
    Posts
    8
    i have a similar probelm here .. my IE thankfully doesnt show any porn sites .. but i am unable to change my homepage .. it was set as default for a msn home page ... i dunno wat to do ..

    MY has one more problem ... its shows some error message once i close the IE ...

    fedup vth all this shit .. i have been using firefox and opera since a few weeks....


    but if you guyz have solutions for my problem plzz share with me

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2

    sphinx

    thanks bross
    anway, where i can get ad-aware FULL VERSION in order to make its ad-wacth to functions bros...thnks all buddies

  6. #6
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    Quote Originally Posted by sphinx
    thanks bross
    anway, where i can get ad-aware FULL VERSION in order to make its ad-wacth to functions bros...thnks all buddies
    you can get the full version of ad-aware from www.lavasoftusa.com

    you could also get spybot, it's free and has tools to prevent things
    ------------------------------------------------------------



  7. #7
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,416
    You can also add aČ Free to your arsenal.

    Last aČ Update:

    12/20/2004 8:53 AM
    Version: 1.5.2

    Number of Signatures:
    Trojans 52229
    Dialer 27824
    Worms 3253
    Spyware 836

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3
    Spybot - Search & Destroy is worth getting. =)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •