Results 1 to 4 of 4

Thread: My system Restore hasn't worked the last 3 occasions I tried to use it.

  1. #1
    Platinum+ Member veronica's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    621

    My system Restore hasn't worked the last 3 occasions I tried to use it.

    I saw the other thread below this one.

    System Restore was always turned on.

    Advice welcomed. Thanks in advance.
    Last edited by veronica; May 22nd, 2005 at 10:37 AM.

  2. #2
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,045
    Have you tried the solutions here (scroll down to the Troubleshooting section)

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  3. #3
    Platinum+ Member veronica's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    621
    Quote Originally Posted by Reverend
    Have you tried the solutions here (scroll down to the Troubleshooting section)
    I have now. It doesn't

    solve my problem. Thanks for replying.

  4. #4
    Triple Platinum Member Curio's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    London
    Posts
    899
    In my experience System Restore is always a bit flaky, it works until you need it then hey presto it fails! I wouldn't rely solely on it and would recommend an alternate solution like manually backing up the system state data(at least), it's just too unreliable.
    I'm using Windows 7 - you got a problem with that?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •