Results 1 to 11 of 11

Thread: media player 10

  1. #1
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415

    media player 10

    How stupid is this? Media player 10 won't work at several sites that require media player 9. I go to download 9 and it won't install over 10 - Is there a "patch" or something that would allow 10 to work? - http://www.nbc.com/nbc/Video/?c=The_...115_fight&n=35

  2. #2
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,046
    NBC works fine for me with 10

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  3. #3
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415
    Hehe, I don't understand "works for me" posts. I do see perhaps it's a browser issue - as in no activeX - edit - yes that's it. It's activeX - only IE works

    Last edited by lynchknot; May 30th, 2005 at 19:44 PM.

  4. #4
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,046
    Quote Originally Posted by lynchknot
    I don't understand "works for me" posts.
    What part of "works for me" are you having difficulty understanding.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  5. #5
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415
    the why part

  6. #6
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,046
    Quote Originally Posted by lynchknot
    the why part
    I didn't bother posting a solution because i knew you would answer your own question eventually.

    "edit" is your middle name

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  7. #7
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415
    lol - yes, I often wonder if TZ purposely holds back information just to see what I go through to finally arrive at "edit" - must be entertaining to watch me suffer. - "WFM" neither answers the question nor offers any possible solution - further leading to frustration - now that's entertainment!
    Last edited by lynchknot; May 30th, 2005 at 22:59 PM.

  8. #8
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    Quote Originally Posted by lynchknot
    now that's entertainment!

    works fer me...


  9. #9
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    lol - yes, I often wonder if TZ purposely holds back information just to see what I go through to finally arrive at "edit"
    well kinda....your the edit master, if we don't refresh instantly before posting your edit beats our answer.

  10. #10
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415
    What!!! I sometimes wait for hours - searching, making it worse, then checking thread. * then again when something wrong happens and panic strikes - minutes seems like hours.
    Last edited by lynchknot; May 31st, 2005 at 05:07 AM.

  11. #11
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,735
    LOL, i dont post if I see LK's green light on

    --- 0wN3D by 3gG ---

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •