Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with outlook 2003 help plz !!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    3

    Problem with outlook 2003 help plz !!!

    I formatted the system and installed fresh windows XP professional and installed fresh copy of outlook 2003.

    The problem is outlook now not fetching all the mails from my company server.
    It not reteriving old dated files thought its reterving some old dated files but not all its missing around some 8000 mails from company server.

    But the mails are stored on my server thatz of sure. We use windows 2003 business server.

    How to retrive all the files from my server using outlook?????????????

  2. #2
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    have you tried any other mail client?

    Have you tried creating a new account with outlook and logging into the mail server and then fetching the mail?

    Are you getting any errors in your error logs?

    Are you sure when you set it up on the fresh windows XP install, with outlook, that your mail settings were correct?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    3
    Yes mate everything i chekced it all things are correct with configuraton.

  4. #4
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    Does the new XP have SP2 installed on it? Is the firewall active?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    3
    Yes we installed sp2 and and firewall is also installed. But the fact is even if i configure some old client machine for the particular persons email id.Still i am geting the same result..

    Wondering about the problem.

  6. #6
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    Could the server have some kind of setting limiting the number of emails you can retrieve at any particular time? That is about the only other thing I can think of.

    If you tried this with several clients and they all are experiencing the same effect, then it might be the server config???

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •