Results 1 to 7 of 7

Thread: Run Application Remotely

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1

    Question Run Application Remotely

    How can I run an application or batch file remotely from my PC on another PC on my network? I would launch the program from my PC to be run on another PC without remotely taking over the PC or the user having to do anything. Ideas would be greatly appreciated.

    Thanks,
    Rick

  2. #2
    Triple Platinum Member Curio's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    London
    Posts
    899
    What's the app you want to run and why must you launch it from your pc?
    I'm using Windows 7 - you got a problem with that?

  3. #3
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,622
    maybe task scheduler? and have the file locally.



  4. #4
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    Quote Originally Posted by Curio
    why must you launch it from your pc?

    To drive someone else crazy...

  5. #5
    Triple Platinum Member Curio's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    London
    Posts
    899
    That in essence is the problem rik, it's not hard to do but I can see a lot of malicious possibilities there.
    I'm using Windows 7 - you got a problem with that?

  6. #6
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    exactly what I was thinking.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1
    I need a way to run an application remotely as a non-administrator on a windows 2003 box. This is because the licensed encryption software on the server only allows for the encryption to take place there. Meanwhile, the clients need to encrypt/decrypt files from there stations. The encryption software is enterprise class (supposedly) but the company support does not cover scripting the command line only tool. I can get everything to run by using psexec, but the users that need to encrypt should not be administrators for security purposes. The company that I am doing the work for still has to go through a fairly stringent security audit (HIPPA, SoX, NIF, PCI, etc) so I have to come up with a way. Any ideas guys?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •