Results 1 to 6 of 6

Thread: Some pages not loading - help please..?

  1. #1
    Member Jackpot's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    66

    Red face Some pages not loading - help please..?

    Did anyone ever experience this...?

    I can't get to msn.com, home depot's "http://homedepot.com/" web page either...?

    It started out about a month ago, i noticed that i couldn't check
    my hotmail email accnts from outlook express so i thought i'd go
    and check my email by logging on thru their web site and the wouldn't
    ever load, so i thought i would start over by going to msn.com and
    work my way to it that way, and that page would just hang forever too..?

    Also: I wanted to go one Home Depot's web site to check some pricing and
    it hangs for ever too....tried this for 3 days with same results, No Idea?


    Is it maybe something in windows services, IE settings, or ...?

    If you can think of anything to me i'd appreciate it greatly - or has
    anyone experienced anything like this before..?


    Thanks...

  2. #2
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    You sure your PC is Spyware/Virus free ? is IE security set too high and blocking cookies ?

    What browser are you using ? did you try IE, Firefox or Mozilla ?

  3. #3
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,622
    also you can del the temp internet files and cookies.



  4. #4
    Member Jackpot's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    66

    Lightbulb

    I'm sorry for not saying, but i'm using IE, windowsXP, and i did try
    clearing/deleting all temp files & played around with the cookie settings too..?

    This hasn't EVER happened before untill now...I can even format and re-install
    windows and it wont allow me to view these web sites and probably some others
    too...strange.

    I'm behind a D-Link router but my kids machines will load these pages
    fine... Lol

    No idea and thanks for your comments, and if anyone has had this
    happen to them and you know why please clue me in cause i've exhausted
    eveything that i could possibly think of trying.


  5. #5
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    By pass the router just to verify that no setting in there is blocking those sites...are you running any SW firewall or app to manage cookie handling?

  6. #6
    Member Jackpot's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    66
    Found the problem....

    I'm so sorry for being so stupid, but it Was a setting i cluelessly did in
    my router settings, changed it and all is back to normal, cept i'm still
    felling quite stupid..!

    Thanks a bunch everyone for your replies & trying to help me...

    Regards,
    JP

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •