Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: mozilla site screwed up by firefox?!

  1. #1
    Triple Platinum Member hotmale's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lebanon
    Posts
    961

    mozilla site screwed up by firefox?!

    I wanted to find more about Firefox and why people are crazy about it So I wanted to download a few themes to begin with. Can someone explain this?

    This is how the Mozilla.org page looks on Avant:


    And this is how it looks on Firefox:



  2. #2
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    I don't know, the site works fine with my FF.

    Hey in your SS notice how much better the icons look in the FF browser

  3. #3
    Triple Platinum Member hotmale's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lebanon
    Posts
    961
    May be because I'm using 1.0.5 I've just downloaded 1.0.6 and I'll see what happens after the update.

    Yes, I noticed the difference between the icons. Not a very big deal in my opinion. It's not that I don't like eye candy, but this reason isn't enough for me to switch

  4. #4
    Triple Platinum Member hotmale's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lebanon
    Posts
    961
    Nope still not working

  5. #5
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415
    check out the difference. The PNG has anti-aliasing and alpha transparency - makes it appear 3 dimensional



    *edit I see the issue Hotmale. I made and inquiry at Mozillazine. Perhaps a setting of sorts.........
    Last edited by lynchknot; July 21st, 2005 at 03:15 AM.

  6. #6
    Triple Platinum Member hotmale's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lebanon
    Posts
    961
    Quote Originally Posted by lynchknot
    check out the difference. The PNG has anti-aliasing and alpha transparency - makes it appear 3 dimensional

    Hehe, what's the use if I can't get pages to load properly Don't tell me I need an extension for that too J/K

  7. #7
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415
    Try my site with Avant. It's wrong. So is any and every site with PNG's

    What good is it? You mention pages and you give one example? Where are the pages that won't load properly.

    http://www.libpng.org/pub/png/

    Last edited by lynchknot; July 21st, 2005 at 03:32 AM.

  8. #8
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    It's not that I don't like eye candy, but this reason isn't enough for me to switch
    Yeah I know what you mean, I feel the same about FF. I can surf the net and everything is nice & pretty, and FF has a bunch of useful 'right click' context menu extension.

    Anyway I'm spoiled on "pretty", it must be this $450 LCD...you know, the one that can spot the difference between JPEG & PNG

    Avant is ok, how can I say it....Oh it's pleasingly pastel and could start out getting an extension "BBcode" for the working class

  9. #9
    Triple Platinum Member hotmale's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lebanon
    Posts
    961
    Enough about PNGs - IE 7 will have that, right? Now can you tell me how to get Mozilla's site to load properly on Firefox? Have you faced such a problem?

    Why is it that every time I decide to give Firefox another shot something must go wrong?
    Last edited by hotmale; July 21st, 2005 at 03:36 AM.

  10. #10
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415

  11. #11
    Triple Platinum Member hotmale's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lebanon
    Posts
    961
    Thanks, I'll keep an eye on it.

  12. #12
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    I was using FF 1.0.4 and everything was fine, installed 1.0.6 and its messed up like yours

  13. #13
    Triple Platinum Member hotmale's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lebanon
    Posts
    961
    Quote Originally Posted by FastGame
    I was using FF 1.0.4 and everything was fine, installed 1.0.6 and its messed up like yours

  14. #14
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,415
    Relax Fx is going through some changes things break. Someone was asleep at the wheel and should have recognized this problem before releasing it.

    It's still my favorite browser. I could care less how some webpages look as long as pages I frequent are ok - and most of my extensions work.

    *another reason I refuse to update themes until the dust settles.
    Last edited by lynchknot; July 21st, 2005 at 04:10 AM.

  15. #15
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    *another reason I refuse to update themes until the dust settles.
    I haven't updated a theme in a long long time, I've looked every where and can't find a KDE theme

    You wouldn't happen too know where one is, would you

    Anyway this isn't good, we got Avant man with first hand knowledge... I can see it flashed across the net now

    Remember hotmale, this story broke first here @Techzonez
    Last edited by FastGame; July 21st, 2005 at 04:46 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •