Results 1 to 9 of 9

Thread: windows 95 freezes

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    613

    windows 95 freezes

    hey,
    my old pc is a windows 95 and it keeps freezing, any idea whu and how 2 fix it??

    thx in advance!

  2. #2
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,506
    make sure the fan is spinning inside

    what are the specs?

    update drivers
    ------------------------------------------------------------



  3. #3
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    613
    wut do u mean by specs???
    anyways here are sum pics from the inside of the win 95 i got,
    click on the pics to zoom
    Last edited by lankan_man; August 17th, 2005 at 23:23 PM.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    613

    old pentium

    Hey check those pics, thats my old pentium 2 from my old comp, I wonder if they still sell those types of pentim but a petium 3. If u get any info just lemme know

    Damn.....thats pretty old....

  5. #5
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,506
    that motherboard is super old lol

    the p2 motherboards I've seen have agp slots from video.

    anyway

    specs mean - what parts are you running? manufacters, model numbers, memory size, video card name, cpu speed etc......

    I have never seen a slot p3 chip but I know they make them.

    From the picture of your cpu It says 266mhz.

    I have a few 300-450 mhz p2's here

    If you look closely for the manufaters. the ones made in malasia are great for overclocking.

    If you get a celeron 300a chip from malaysia it is a great chance that you can overclock it to 450 or 500 mhz

    can't remember now

    been so long ago

    oh the days
    ------------------------------------------------------------



  6. #6
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    613
    Ok so to inform u abt my win 95
    __________________
    its a windows 95 IBM aptiva
    its a 266 Mhz
    a total of 6Gb storage
    system memory: 288Mb
    video memory: 2Mb
    ________
    thats basicaly it i guess if ya need more info lemme know

    oh and by the way u think I could overclock my slot pentium 2 to slot a pentium 3???
    if so were can I get it in canada, cuz i'm not ordering from another contry, it costs more!
    and egghead u must know more right u live in canada? so u migh know how to get myself a slot p3 here.

  7. #7
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    Quote Originally Posted by egghead
    If you get a celeron 300a chip from malaysia it is a great chance that you can overclock it to 450 or 500 mhz

    can't remember now

    been so long ago

    oh the days

    My C300a has been running at 464mhz for over 5 years now. It's now dual-booting Suse and Xandros Linux and running better than it ever has before.

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    613
    ya but mine is still gud its just that it screws up like most of the time without any reasons????

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    613
    It stopped freezing but I still want to know why it kept frozing the first time??

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •