Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

Thread: Office 12 Installing Now

  1. #1
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660

    Office 12 Installing Now

    Well I got my hands on office 12 beta release! And now I am installing it. So far so good.

    The installer is a bit different from previous releases. In it there are some tabs and you can select different items. Whereas before you'd be walked through those steps one at a time.

    Now you have installer option tabs where you can input your name, the options you want to install, and if you want office to send out feedback and so on to Microsoft's servers (AKA the SPYWARE OF OFFICE), and last because I have Office 2003 installed, there are some upgrade options in another tab.

    After that, you click install and away you go.



    Then after a few minutes you are prompted by the check for updates window:



    When you go to launch in the programs menu, you'll notice the name change. In the image below you see office 2003 and office 12. This is because I left the other files intact while I installed office 12 on a second hard disk.



    And after opening each program, you will see some gui changes, layout changes and so on. It's looking more tuned toward the Vista look as several sites have already posted. Here are access, excel, infopath, powerpoint, publisher and word.








    Enjoy!

    Images resized to nearly Board regulation.
    Last edited by Big Booger; November 21st, 2005 at 04:47 AM.

  2. #2
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,229
    Nice Boogs!

  3. #3
    Triple Platinum Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    883
    Lovely screenshots. No FrontPage?

  4. #4
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    Quote Originally Posted by rohitk89
    Lovely screenshots. No FrontPage?
    Who the hell uses that?

  5. #5
    Titanium Member TZ Veteran Denyse's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    USA
    Posts
    634
    Quote Originally Posted by Big Booger
    Who the hell uses that?

    I "in the hell" DO !

  6. #6
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    Quote Originally Posted by Denyse
    I "in the hell" DO !
    Why when you can use Dreamweaver or Adobe or some other more frequently updated solution?

  7. #7
    Titanium Member TZ Veteran Denyse's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    USA
    Posts
    634
    I like it.

  8. #8
    Triple Platinum Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    883
    Who the hell uses that?
    Its easier to use than Dreamweaver (for someone who's grown up using MS Office). Plus there were talks of it being more standards compliant and generating cleaner code.

  9. #9
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    Are any of you using Office 12? If so, perhaps you can install the new frontpage. I wonder if it is updated?

  10. #10
    Titanium Member TZ Veteran Denyse's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    USA
    Posts
    634
    I also got the "little fellow" Genius; to work in the new version... had I not, it would have been gone for sure.

  11. #11
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,735
    Definitely looks good BB, a nice GUI and extra functions seem to be a worth while upgrade rather than the 2000->XP update

    --- 0wN3D by 3gG ---

  12. #12
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1888060,00.asp

    Here's a pretty good review with tons of screenshots.

  13. #13
    She who must be obeyed Super Moderator piaqt's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    NYC
    Posts
    1,702
    I installed office 12. And every time I tried to use Word12, BSOD.

    btw: frontpage is available as a separate download from the ms beta office 12 site.

    Last night, I shot an elephant in my pajamas. How he got in my pajamas, I'll never know.
    love, piaqt

  14. #14
    She who must be obeyed Super Moderator piaqt's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    NYC
    Posts
    1,702
    Quote Originally Posted by big booger
    When you go to launch in the programs menu, you'll notice the name change. In the image below you see office 2003 and office 12. This is because I left the other files intact while I installed office 12 on a second hard disk.
    I have only 1 hard disk. How do I create a new drive on the same disk? I tried the kb's suggestions, but keep getting cannot create from diskpart, and I can't access the new drive wizard from w/in computer management.

    Last night, I shot an elephant in my pajamas. How he got in my pajamas, I'll never know.
    love, piaqt

  15. #15
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    http://www.powerquest.com/home_homeo...m80/index.html

    Once installed, you can create a new partition from the empty space. It will only change the disk partitions after rebooting. ONce rebooting takes place, partition magic runs before the OS boots. It partitions the drive and then boots the OS.

    THen you should have 2 partitions, and from there you can install Office 12.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •