Results 1 to 10 of 10

Thread: COD2 Server

  1. #1
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660

    COD2 Server

    I set up a server, however, I am not sure that anyone can connect to it. I was able to connect to it via my LAN with no trouble.. that said, the big test comes as you fartbags want to get on it...



    The info:

    221.184.185.175
    port 28960

    HOpe you can connect, if not my port mapping sucks. Also, if you are behind a router, that might mean you cannot connect... try disconnecting any router and connecting directly to my server.. that should make the connection possible...

  2. #2
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    I'l try tonite.

  3. #3
    Titanium Member efc's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,293
    As you know BB, I am not a gamer. Even so, I thought that I would take a quick shot at connecting. My machine is tied down too tightly to let your machine communicate with it. I was able to ping your server. Response time was rather slow. Time=225ms, time=221ms, time=213ms, time=213ms. No packets were lost.

    Hope that info helps.
    Linux Mint Debian Edition

  4. #4
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    Quote Originally Posted by efc
    As you know BB, I am not a gamer. Even so, I thought that I would take a quick shot at connecting. My machine is tied down too tightly to let your machine communicate with it. I was able to ping your server. Response time was rather slow. Time=225ms, time=221ms, time=213ms, time=213ms. No packets were lost.

    Hope that info helps.
    Well that does help because it means you can get in touch. If you can ping, then there is hope.

    I wonder if Rik was able to connect. I have been tweaking the config files, and so on.

    I have 5 reserved slots for TZvets. With 25 slots free for anyone.

    I just wonder if anyone can connect.

  5. #5
    The Beast Master TZ Veteran PIPER's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Florida
    Posts
    1,168
    I will try today.....let u know how I make out.....signed....fartbag...

  6. #6
    The Beast Master TZ Veteran PIPER's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Florida
    Posts
    1,168
    tried to connect.....all I get is awaiting connection....

  7. #7
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    Sorry I didn't have a chance to try. Flu running rampant at my house...

  8. #8
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,660
    Quote Originally Posted by PIPER
    tried to connect.....all I get is awaiting connection....
    Pipester, are you behind a router? Did you try pinging my IP?

    I was worried this would happen.

  9. #9
    The Beast Master TZ Veteran PIPER's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Florida
    Posts
    1,168
    Quote Originally Posted by Big Booger
    Pipester, are you behind a router? Did you try pinging my IP?

    I was worried this would happen.
    no....yes, pings ok...

  10. #10
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,735
    BB, is this still running? What is your IP... can u get port-mapping to work?

    Me and my cousin are trying out for a COD 2 clan, only cause they have a good server EastCoast USA... to far, with high ping.... we can start TZ clan up, will have good 5 members right up from start!!

    Try dude, please!

    --- 0wN3D by 3gG ---

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •