Results 1 to 9 of 9

Thread: anyone use "crap cleaner"?

  1. #1
    Bronze Member misskellibad1's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Canada
    Posts
    177

    anyone use "crap cleaner"?

    Have been using crap cleaner for a long time now with no problems.
    Yesterday I ran it and when I hit the "issues" button it closed with the error message "floating point inexact result" 0x7c81eb33
    I did a search and couldn't find anything,so I posted at the crap cleaner forums and nothing. I've uninstalled twice and still the same problem.
    Anyone have any idea why this is happening?
    thanks in advance

  2. #2
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    Have any Windows Updates or AV updates taken place since you last used CC?

  3. #3
    Bronze Member misskellibad1's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Canada
    Posts
    177
    no rik,and I haven't installed any new software either,nor were there any 'crap cleaner' updates. I also tried to run it with everything turned off ( zone alarm,anti virus)still the same problem.

  4. #4
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,622
    maybe unistall it and del the temp files from your local acct doc and settings then reboot and reinstall.



  5. #5
    Bronze Member misskellibad1's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Canada
    Posts
    177
    will try that phish,thanks,but what does the error mean anyway?

  6. #6
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,041
    A new version (v1.29.295 ) was released today

    http://www.techzonez.com/comments.php?shownews=18007

    v1.29.295 - [3rd May 2006]
    - Fixed IE 7.0 cookie cleaning.
    - Updated Adobe Photoshop CS2 cleaning.
    - Updated Ewido Anti-Malware cleaning.
    - Updated Nero cleaning.
    - Updated eTrust EZ Antivirus cleaning.
    - Updated Hebrew Translation.
    - Added Lithuanian Translation.
    - Added Albanian Translation.
    - Updated installer routines.
    - Minor performance improvements.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  7. #7
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,622
    not sure kelli did a google and didnt find anything, but just from a general troubleshooting stance I would try what I suggested to see if that helps.
    me personally I use windows washer. been good to me over the yrs so guess I'm bias to the cleaners.



  8. #8
    Titanium Member efc's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,293
    I have used it a long time without ever having a problem. I think that I would do an uninstall clean the registry and reinstall.

    Be careful. CCleaner can clean things you want to keep if you are not careful. Check the setup carefully before you run it.

    Thanks Rev. I had missed the update.
    Linux Mint Debian Edition

  9. #9
    Bronze Member misskellibad1's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Canada
    Posts
    177
    did do as suggested and still the same problem. Have re-installed three times without getting the newest version (that was yesterday)... so I'm going to try the newest version now ughhhhh. Will let you know how it turns out.
    Thanks everyone
    Oh,and phish,I might just check out your "windows washer"!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •