Results 1 to 7 of 7

Thread: CD/DVD doesn't update in My Computer - [FIXED]

  1. #1
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,735

    CD/DVD doesn't update in My Computer - [FIXED]

    Hi Guys,

    When I insert a CD/DVD the first time, the icon changes and the directory etc is displayed (however Autoplay has been disabled)... the problem however, is if i eject the CD/DVD... the icon remains displaying the previous details, and if i insert another CD, it still wont change. But if i right-click and open, then the correct explorer window opens, but still the icon wont change.

    Its a dell laptop with Sonic record now stuff installed, and DLA was enabled, but i think i managed to turn that off!

    Any ideas?

    --- 0wN3D by 3gG ---

  2. #2
    The Beast Master TZ Veteran PIPER's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Florida
    Posts
    1,168
    Mine does the same thing.....started after installing service pack 2....duh....lol...just one of those daily irritations....could not figure it out...

  3. #3
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    So you are sure that DLA is off?

  4. #4
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,735
    Quote Originally Posted by rik
    So you are sure that DLA is off?
    Im pretty sure, i disabled it from rightclich the cd-drive, then in the system properties and anywhere i could find reference to it...

    @Piper, have u fixed, or just living with it?

    It is an annoyance...

    I have SP2, fully patched...I cant find this error discussed anywhere on Google

    --- 0wN3D by 3gG ---

  5. #5
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    I have SP2, fully patched...I cant find this error discussed anywhere on Google
    Try This

    If that doesn't work then try one of These

  6. #6
    The Beast Master TZ Veteran PIPER's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Florida
    Posts
    1,168
    Up until today I have just been living with it....don't use the drive enough to really let it drive me nuts....no pun intended...but I am going to try correcting the problem with links that FG just posted....

  7. #7
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,735
    Its a work PC, so the first link worked for me .... I'll check out the other links if anything fails... Thx FG

    --- 0wN3D by 3gG ---

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •