Results 1 to 5 of 5

Thread: Links don't work in OE6 and IE6 - [FIXED]

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2

    Links don't work in OE6 and IE6 - [FIXED]

    OE6 and IE. All of a sudden links won't work. When there is a link in a letter, even on E-bay and I try to click on it nothing happens. What have I done or what can I do to fix it. Shel

  2. #2
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,735
    Do a complete spyware and virus scan through SpyBot search & destroy, and TrendMicro Online House call if needed.

    --- 0wN3D by 3gG ---

  3. #3
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    Try this:

    Just open a command window, r-click and copy the entire following text:


    regsvr32 Shdocvw.dll
    regsvr32 Actxprxy.dll
    regsvr32 Oleaut32.dll
    regsvr32 Mshtml.dll
    regsvr32 Browseui.dll
    regsvr32 Shell32.dll
    Once those are all highlighted, r-click inside the command window and choose paste. Then you will see those .dll files being re-registered and you will have to click the "ok" buttons that popup. Restart the computer to enable the changes to take effect.

    If the problem is still not resolved, verify that the following registry values are present and correct:
    HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{00020400-0000-0000-C000-000000000046}
    Name: (Default)
    Value: IDispatch
    HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{00020400-0000-0000-C000-000000000046}\ProxyStubClsid
    Name: (Default)
    Value: {00020420-0000-0000-C000-000000000046}
    HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{00020400-0000-0000-C000-000000000046}\ProxyStubClsid32
    Name: (Default)
    Value: {00020420-0000-0000-C000-000000000046}


    If the problem is still not resolved, reinstall Internet Explorer. If you are using the version of Internet Explorer that is included with your operating system, reinstall or repair your operating system.

    http://support.microsoft.com/default...;EN-US;Q281679

    Let us know what happens.

  4. #4
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,040
    Go to Start > Run and type in regsvr32 urlmon.dll and hit enter.(make sure you leave a space between regsvr32 and urlmon.dll )

    When you receive the "DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded" message,hit OK.

    You might need to reboot for the links to start working.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2

    Links fixed

    I downloaded IE 7.0 beta 3 and now the links worked. Thanks for all the ideas
    Shel

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •