Results 1 to 13 of 13

Thread: cant get rid of idwlog. please hepl me

  1. #1
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546

    cant get rid of idwlog. please hepl me

    i hate this thing

    how can i stop it from doing anything

    whats the programs name that is using this log file

    this sux
    ------------------------------------------------------------



  2. #2
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    Wasn't this with the Beta SP1? Did you install the Final?

  3. #3
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    hi conan:

    it was in the beta but deleted the idwlog.exe in system32
    i have sp1 final installed and found the idwlog directory and cant disable it

    the log is trying to connect to the internet and doing weird tests that i want stopped

    what the hell does it try to do
    ------------------------------------------------------------



  4. #4
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,941
    egghead,
    I had to run msconfig, and delete it from the startup menu...
    Then I went in and manually deleted the file. Then I grabbed another .exe file and renamed it to the idwlog.exe...
    So far so good...
    BB

  5. #5
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    wow!

    this is only the log file

    what is the program that wants to log onto the server and do tests and report my machine id and user names?

    i searched in the reg for idwlog and deleted the one search and now my idwlog directory is permanantly deleted

    but i couldnt find idwlog.exe in my windows/system32 directory

    this creeps me out

    glad to have the crew help

    *update*

    found it in the i386 folder

    C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\idwlog.exe

    tricky b$#sterd

    how can i kill the main program?
    Last edited by egghead; September 1st, 2002 at 04:02 AM.
    ------------------------------------------------------------



  6. #6
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    I'm still in the process of finishing my SP1 download and I've found Expiorer.exe in my Windows Fonts folder trying to connect to the internet?!

  7. #7
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    conan:

    i got mine from here
    http://www.xp-erience.org/news/index.shtml
    used flashget and copied both urls

    got an average 115kbs
    got it superfast

    update
    links are down

    sorry all
    Last edited by egghead; September 1st, 2002 at 04:11 AM.
    ------------------------------------------------------------



  8. #8
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    I'm almost done getting it off a private ftp. 6 minutes to go now. I guess I will reformat due to the bugs residing in my Windows Fonts folder. Norton didn't find anything.

  9. #9
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,941
    None of the links are working now...
    Surely it will calm down in a few days, I am patient and will wait.
    BB

  10. #10
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    all the other pages removed the files
    i bet it was due to increased bandwith

    link 1 still works just keep trying
    it came up to save for me i said cancel

    keep trying its still up
    http://x-istence.com/xp/xpsp1-1106.exe

    gone
    well this guys hurtin now
    hes gotta pay

    This web hosting account has been suspended until action will be taken from the website owner.
    This website is hosted by Feature Price Web Hosting.

    If you are the owner of this website, please contact the Feature Price billing department at billing@featureprice.com.

    hahaha
    Last edited by egghead; September 1st, 2002 at 07:30 AM.
    ------------------------------------------------------------



  11. #11
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    Egghead, I have installed the Final SP1 and I don't have the log file problem.

  12. #12
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    Egg,I don't have that log file anywhere on my system after installing SP1.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  13. #13
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    good

    i had sp1beta
    than i put the final on
    thats when i noticed it was back

    i will do a fresh install soon

    i want to get a cool desktop and stylesxp wont work with xpsp1 yet

    btw
    the search function failed to locate it but i found it after snooping thru my directories

    cheers
    ------------------------------------------------------------



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •