View Poll Results: Installed SP1 Final?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Yes I have installed it.

    5 27.78%
  • I will install it once I get it.

    9 50.00%
  • No I will not install it.

    3 16.67%
  • What is SP1?

    1 5.56%
Results 1 to 9 of 9

Thread: Installed XP SP1 Final?

  1. #1
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343

    Installed XP SP1 Final?

    How many have installed, will install Windows XP SP1 Final?

  2. #2
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,941
    I am going to try it.
    BB

  3. #3
    Titanium Member Tinker's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Indiana U.S.A.
    Posts
    1,064
    I will use it once it comes out. I may wait for a few days to see some feed back, then again I may not......

  4. #4
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    Got it installed and running smoothly.


  5. #5
    Phoar!! TZ Veteran zErO's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Middle Earth
    Posts
    1,049
    I will install this baby sooner or later, gotta slipstream it first and will do it on my next reformat.......still no rush for me
    R.I.P
    MSN Status: | Please Read The Forum Rules

  6. #6
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    i installed it
    works good i guess...
    sygate bitches about a couple of things wanting to get internet access
    i get it everytime i bootup
    i can live with it

    i tried to uninstall sp1 but it failed

    btw
    i choose to archive the replaced files just so i could uninstall


    oh well


    egghead
    ------------------------------------------------------------



  7. #7
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    Once you do the clean install all will be fine. Initially I installed over an older SP Beta just to see if it would work. On restart, Sygate warned me about a blocked communication, traced it to Microsoft! After the clean install I had no such repeat of that incident.

  8. #8
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,416
    I don't know if I'll install or not...Xp is running just fine at the moment so I don't see a need unless a big performance boost is possible.

    Down the road with a PC upgrade I may need SP1 , until then....why ?

  9. #9
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    Originally posted by FastGame
    I don't know if I'll install or not...Xp is running just fine at the moment so I don't see a need unless a big performance boost is possible.

    Down the road with a PC upgrade I may need SP1 , until then....why ?
    This is why according to Microsoft:

    Microsoft Windows XP Service Pack Provides Enhanced User Experience

    Increased Security, Reliability and Compatibility Make Windows XP the Foundation for the Future for Consumer and Enterprise Users

    http://www.microsoft.com/presspass/p...WinXPSP1PR.asp


    For myself, my PC runs a bit faster with SP1 installed.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •