Results 1 to 5 of 5

Thread: media 7.1 and avi files

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3

    Unhappy media 7.1 and avi files

    I can't seem to get my avi to play.
    they worked prior to the clean install i did w/ win2k.
    I think I installed all the codecs...but avi's don't work.
    suggestions?

  2. #2
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    Have you already installed this codec?

    http://www.divx-digest.com/software/divxcodec.html

  3. #3
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    Also make sure "video file" is selected in the drop down menu on the file types tab.
    WMP > tools > options > file types tab.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  4. #4
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,941
    If none of that works, try using the 6.4 player that is in the windows media player folder Crogram files/windowsmediaplayer. It's the legacy player and I have found that it works great in most cases. Again try it only if the above solutions do not work.
    By the way, welcome to techzonez.
    BB
    Last edited by Big Booger; September 4th, 2002 at 10:07 AM.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3
    Thanx...I needed divx5.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •