Results 1 to 7 of 7

Thread: SP 1 beta

  1. #1
    Titanium Member Tinker's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Indiana U.S.A.
    Posts
    1,064

    SP 1 beta

    And all of the sudden this popped up on a reboot....
    Last edited by Tinker; February 21st, 2009 at 10:56 AM.

  2. #2
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    so are those the beta numbers?

    reverend posted a file to remove the nag

    if you installed the sp1 over a beta i read that you would get the testing purposes only message


    that really sux
    ------------------------------------------------------------



  3. #3
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    Tinker to remove the message,check out my post here.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  4. #4
    Titanium Member Tinker's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Indiana U.S.A.
    Posts
    1,064
    Thanks gents. I have the message off now. My concern is that there is a problem with my OS. I have been reloading and fixing programs for a week now and that seems to be all I can get done.
    Virus maybe but if it is I can not locate it........ The same programs are starting to get corrupted all over again now.. WEIRD...

  5. #5
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    if you have a fujitsu harddrive it might be the norm

    if its maxtor

    try the maxtor diagnostic disc

    it will let youy know if your harddrive is getting corrupt

    if your harddrive is getting hot
    you might be into bigger problems later

    also

    turn on smart drive in the bios


    btw


    if your system is made by via

    update all your drivers asap

    virus scan every week


    keep us upt o date!
    ------------------------------------------------------------



  6. #6
    Titanium Member Tinker's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Indiana U.S.A.
    Posts
    1,064
    Promise RAID FastTrak TX2000 card.
    4 Maxtor HDDs (1 is 100 and the other 3 are 133).
    S.M.A.R.T. is enabled on everything.
    Extra Cooling for all HDDs.
    Virus scan runs daily.

    I do have to synk the RAID once a week and defrag.

    I have updated the BIOS on the ASUS P4T system board to 1006 but most of these problems were around before the BIOS update.

    I will keep you posted....

  7. #7
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    My diagnosis is, reformat time!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •