Results 1 to 4 of 4

Thread: no sound [FIXED]

  1. #1
    Bronze Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    135

    no sound [FIXED]

    I moved my computer to another room for a day and used headphones for sound. I moved my computer back to the office - now I have no sound (system and multimedia). I have sound using Nvidia mixer wizard but that's all. Can someone help? I looked at all the simple settings (volume, mute)
    lynchknot's altered ego

  2. #2
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,735
    Are the headphones or speakers plugged into the correct holes on the back-panel of your case... I know my motherboard has 6 holes, and I get the colors wrong... I think it should be plugged into the Green Hole...

    Are you using fancy 5.1 Speakers or Digital Out?

    --- 0wN3D by 3gG ---

  3. #3
    Bronze Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    135
    I plugged the speakers into to green hole where it's been for years. As I was saying, I can hear the wizard's white noise when it asks me if there is sound - but no other sound works.

    I can also see sound on the spectrum analyzer when playing vlc but no sound.


    *edit - note to self: use flashlight when under desk to find green hole. Thanks cash!
    Last edited by usergame; February 7th, 2008 at 00:06 AM.
    lynchknot's altered ego

  4. #4
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    *edit - note to self: use flashlight when under desk to find green hole. Thanks cash!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •