Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: DNS or slow loading at TZ??

  1. #1
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,040

    DNS or slow loading at TZ??

    Hi all,

    has anyone been experiencing DNS errors or slow page loads here at TZ in the last few weeks? (other sites are ok)

    Just want to check whether its my ISP or a general issue for other members.

    Thanks

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  2. #2
    Gold Member harrytb's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    home
    Posts
    430
    seems ok here rev.
    though,when i first log in,
    it takes about 5 seconds to load the page.
    dont know if thats good or bad.

    ill be back soon,
    just watching some paint dry.

  3. #3
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,622
    its been slower than usually across the pond. was gonna say something but then it will be fine. its hit or miss from what I notice. but now dont have that much time to surf TZ so only hit it a couple of times a day.



  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    69
    Its been slow on my end just by 5 sec or so to pop up.

  5. #5
    Titanium Member efc's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,293
    Yes, I will remind you that I posted on this a couple weeks ago. http://www.techzonez.com/forums/showthread.php?t=23896 Everyone that responded stated that there didn't seem to be a problem, so I decided to drop it.

    It is still happening. It takes 8 to 10 seconds to load the first page at TZ. Once there things go faster. As I stated in the above thread, TZ is the only place that I notice this slowdown.
    Linux Mint Debian Edition

  6. #6
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,333
    It is real slow for me, a few times today it wouldn't load at all.

    My browser (FF) said waiting for techzonez, DNS problems (on my end) usually say looking for techzonez.

  7. #7
    The Beast Master TZ Veteran PIPER's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Florida
    Posts
    1,168
    once in a while it happens on the front page but not always.

  8. #8
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,229
    Quote Originally Posted by harrytb View Post
    seems ok here rev.
    though,when i first log in,
    it takes about 5 seconds to load the page.
    dont know if thats good or bad.
    Same experience here. But once it's loaded everything else seems ok speedwise.

    Edit: It actually takes close to 10 seconds for the forum main page to load for me.

  9. #9
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,040
    Quote Originally Posted by efc View Post
    Yes, I will remind you that I posted on this a couple weeks ago. http://www.techzonez.com/forums/showthread.php?t=23896 Everyone that responded stated that there didn't seem to be a problem, so I decided to drop it
    I thought your thread related to a slow down in member activity and not the slowness of pages loading

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  10. #10
    Old and Cranky Super Moderator rik's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Watching Your every move...
    Posts
    4,638
    It seems the same as always here.

  11. #11
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,622
    Quote Originally Posted by FastGame View Post
    It is real slow for me, a few times today it wouldn't load at all.
    well Duh. ... Sorry Fastgame that was mean. I just upgraded my pipe to 12megs down and 2 up. so maybe when I get some for time I'll get the phishtank back up.



  12. #12
    Titanium Member efc's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,293
    Quote Originally Posted by Reverend View Post
    I thought your thread related to a slow down in member activity and not the slowness of pages loading
    You are right. I went back and read that thread, something I should have done before posting it, and it was not the item I intended to post. Hell, I can't find the intended post at all. Maybe it was something that I intended to write and never got around to.

    Regardless Reverend, you have gotten me to admit that you were right and I was wrong. Enjoy the moment.
    Linux Mint Debian Edition

  13. #13
    The Beast Master TZ Veteran PIPER's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Florida
    Posts
    1,168
    Quote Originally Posted by efc View Post
    You are right. I went back and read that thread, something I should have done before posting it, and it was not the item I intended to post. Hell, I can't find the intended post at all. Maybe it was something that I intended to write and never got around to.

    Regardless Reverend, you have gotten me to admit that you were right and I was wrong. Enjoy the moment.
    .....burp....feathers float.....lmao.....

  14. #14
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,040
    Quote Originally Posted by efc View Post
    Regardless Reverend, you have gotten me to admit that you were right and I was wrong. Enjoy the moment.
    I will.


    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  15. #15
    Titanium Member efc's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,293
    I was experimenting this morning . I disabled Windows Defender and noticed a significant improvement in page loading speed. Maybe others can try it and report back.
    Linux Mint Debian Edition

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •