Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: DNS or slow loading at TZ??

  1. #16
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,099
    Slow as hell for me the last few days. 15-20 secs for a page to load.

    Other sites are up to speed though.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  2. #17
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,528
    yup still slow here at work and at home. alot faster at home though.



  3. #18
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,278
    no delay today. page loaded about as quick as let go of the bookmark.

    1st time in a while no delay. there was always a pause to get to the homepage last 30 days

    Egghead
    ------------------------------------------------------------



  4. #19
    Platinum+ Member z3n's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Australia
    Posts
    601
    For what it's worth, everything is fine on my end.
    Everything on the site loads instantly.

    Time flies like an arrow. Fruit flies like a banana.~ Groucho

  5. #20
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,528
    man rev really slow today. took 22 secs to load the page. seems after it loads going back and forth on the forum seems fine.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •