Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Thread: Post Your 3DMark 2003 Scores!

  1. #1
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343

    Post Your 3DMark 2003 Scores!

    While I figure out how to get the online result browser working here's a pic of my score. Damn it's low compared to 3DMark 2001SE!



    P4 1.7
    GeForce Ti 4400
    1024x768
    32 bit color
    Last edited by Conan; February 12th, 2003 at 04:30 AM.

  2. #2
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,941
    I will as soon as I get home. Care to show the details? What resolution, color depth and so on?
    BB

  3. #3
    Hardware Guru TZ Veteran shadow_warez's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Edmonton,
    Posts
    852

    same here

    when i get home from collage ill post my scores hehe, it hsould be good did you have DX 9?


    A Great Sig Done by a Great Artist,

  4. #4
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    The only cards that are doing well seems like only Dx9 cards

  5. #5
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    I am around 1200 on an ati 9000 pro and p4 1.7 ghz
    I well post the results when I get home from work

    I cant remember the exact number but it was around 1200

    egghead

    some of the benchmarks have that doom 3 effect
    ------------------------------------------------------------



  6. #6
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343

    Re: same here

    Originally posted by shadow_warez
    when i get home from collage ill post my scores hehe, it hsould be good did you have DX 9?
    The program won't launch unless you have DX 9 installed so I had to download it immediately after.

  7. #7
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    This program uses directx9 so get it now,

    does anyone have the link to directx9 full?

    i went to microsoft and they had the web installer but i dont want to re-download everytime time i format.

    I will post some pics in my other thread of the benchmark screens for the guys with directx7 cards.
    Some of the screens look like the doom 3 lighting and poly's
    it is really cool.
    and the fighter planes!!!

    and how about those freaky trolls jumping to their death?

    Weird stuff man!

    egghead
    ------------------------------------------------------------



  8. #8
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    Originally posted by egghead
    This program uses directx9 so get it now,

    does anyone have the link to directx9 full?

    i went to microsoft and they had the web installer but i dont want to re-download everytime time i format.

    I will post some pics in my other thread of the benchmark screens for the guys with directx7 cards.
    Some of the screens look like the doom 3 lighting and poly's
    it is really cool.
    and the fighter planes!!!

    and how about those freaky trolls jumping to their death?

    Weird stuff man!

    egghead
    DX 9 full here:

    http://www.softwarepatch.com/windows...xdownload.html

  9. #9
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    Originally posted by egghead
    does anyone have the link to directx9 full?

    i went to microsoft and they had the web installer but i dont want to re-download everytime time i format.

    egghead
    egg,the full download (redistributable) was posted on our front page back in December. here (32mb)

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  10. #10
    Precision Processor Super Moderator egghead's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    In Your Monitor
    Posts
    3,546
    Thanks guys.

    I allows forget about the software page on the front page

    It always has the current versions and I always think there is something newer.

    bad egg!

    hehe
    ------------------------------------------------------------



  11. #11
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,941
    1394 here. Same settings as Conan. P4 1.6 768MB 800 RAMBUS, G4 Ti4200 (not overclocked)....

    I was running emule, BulletProof Server, and Kazaa... That must have had something to do with it. I will do a bit more tweaking and install the latest drivers that were leaked 42.81's hehehe
    We'll see how it adds up

    ALso wtf is wrong with not being able to test all the game tests? I can't test the mothernature crap or whatever it is.. game test 4.. says not supported.. yet it doesn't say why it is not supported.. I don't like that.
    BB

  12. #12
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    I think game 4 must be the DX 9 test and since our cards are DX 8. By the way I'm using the 41.09 drivers as these gave the best results.

  13. #13
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,941
    I think I'll try the 41.09.. because my damn dualview is farked..

    I might upgrade my vid card in 6 months... but I am not going to right now because it works fine for the games that I play.
    BB

  14. #14
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    When changing drivers try this great app. from the nice gents at Driver Heaven:

    http://www.driverheaven.net/cleaner/DCSetup_10.zip

    It cleans out remnants of the old drivers which used to screw up my desktop colors whenever I would change drivers. There are instructions that come with it.
    Last edited by Conan; February 13th, 2003 at 02:43 AM.

  15. #15
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,941
    Thanks for that barbarino.
    http://store2.yimg.com/I/outerl_1726_70319091

    WELCOME BACK, KOTTER BARBARINO ACTION FIGURE BY MATTEL. FIGURE IS 9 INCHES TALL AND IN GREAT SHAPE ON THE CARD. CARD IS UNPUNCHED AND IN GOOD CONDITION WITH A FEW STRESS MARKS. BUBBLE IS IN GREAT CONDITION.

    BB
    Last edited by Big Booger; February 13th, 2003 at 03:13 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •