Page 2 of 11 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 156

Thread: Team Techzonez Server

  1. #16
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,128
    Well I can see it on GameSpy...there's a reason slots are 0/16...no one can connect..lol Can't ping it, can't connect, guess I can't get killed by someone I know

    Coarse it works for BB he's sitting right next to to server...hehe

  2. #17
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,339
    Cowboys, try this new address...

    techzonez.no-ip.org

    also,
    give this one a whirl

    bigbooger.no-ip.org

    give the previous one a go too:

    techzonez.dyndns.org

    i think I figured out what was grabbing the bull by the balls.
    hehehe
    Last edited by Big Booger; April 16th, 2003 at 14:22 PM.

  3. #18
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,128
    The bigbooger.no-ip.org worked...going to try & get on...

    [edit]= noop doesn't work but thats ok BB cuz it's the thought that counts
    Last edited by FastGame; April 16th, 2003 at 14:32 PM.

  4. #19
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,339
    try this addy one more time

    I think it will work now:

    techzonez.dyndns.org

    I just checked it on two different machines and each time the ping came back.


  5. #20
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,128
    Well I can ping it & it's a ok ping (300) for me to Japan but I still can't connect..."Server Timed Out"

  6. #21
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,339
    I have no idea why you cannot connect to the server. It even shows up on Gamespy for me..

    I will have to look into it later.. it's midnight here.. got to get up at the crack of dawn for work,
    Til then.. I'll try to get up early and see if I can set it up..

    but you could try looking on gamespy and see if it is up there..

    I see it..
    just put the servers in alpha order and tell me if you can see it.


  7. #22
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,128
    I've already mentioned that it was on GameSpy...still won't connect.

    Have a good sleep BB

  8. #23
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,339
    So how in the world can you see it on gamespy, but cannot connect?
    that is a mystery to me.

  9. #24
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    2,864
    I tried both IP's and they time out...............sir.

  10. #25
    all bets are off... TZ Veteran SupaStar's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Australia
    Posts
    1,469
    I can ping all 3 of the previous addresses, however no connect!

    I'll install gamespy when I get home and give it a go.

  11. #26
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,339
    sorry guys,
    I think I forgot to configure my router properly. I will fix that when I get home.. I am at work now. I would fix it myself now, if I could connect remotely to my home PC..


  12. #27
    all bets are off... TZ Veteran SupaStar's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Australia
    Posts
    1,469
    Don't stress BB. I wont be home tonight but I'll check in on your progress the following night.

    Good luck!

  13. #28
    Hardware Guru TZ Veteran shadow_warez's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Edmonton,
    Posts
    833

    ill be joinin asap

    hopefully in a few days (18/19) ill buy a legit copy =) shhhhhhhh dont tell, then i can cap ya all with my mad skilz, hehe we should try DOD Mod From Halflife, i know Mohaa looks better ( newer Game Engine) but DOD is Classic haah and i pown at it, hehe mohaa i have played i own the orig first one, boring, but i still rule at it, but as for sniping in it, it leaves somethign to be deisred, hehe but i like it, and i got a nice fast connection, so i can cause some mayham and Chaos, and soon we can tgake down W2S =)) and Driver Heaven =)))


    A Great Sig Done by a Great Artist,

  14. #29
    Super Moderator Super Moderator Big Booger's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    JAPAN
    Posts
    10,339
    I was hoping to soon start playing quite often with you guys and perhaps link up with another site for some major destruction and serious fragging.

    If we can get MOHAA to take off, it would be nice to later add some other games to the lineup, but we'd need someone to host them. Perhaps at first we can get a gaming time setup during a time when we are all awake or available.. or at least the majority.

    Saturday seems to be the best for all, usually, as most of us work the 9-5 Monday-Friday.



    As soon as I get that damn server worked out so that all of you can join, it'll be all pudding from there.

  15. #30
    My Name is.... TZ Veteran Stripe's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    live?
    Posts
    842
    Now Big Booger...is that Saturday Japan time or US time, or Australia time, or ....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •