Results 1 to 7 of 7

Thread: Update Q330909 where

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Buenos Aires
    Posts
    71

    Update Q330909 where

    Where can I get this update??

    Q330909

    Ruben

  2. #2
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,416
    You can get it Here

  3. #3
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,852

    Question Why Q330909

    Why are you soo looking for Q330909, what does it do, I dont have it, should i??

    --- 0wN3D by 3gG ---

  4. #4
    Succeded in braking Windo TZ Veteran Dehcbad25's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    DE - USA
    Posts
    2,406
    Cash,

    'Apply [the patch] only to computers that are experiencing this specific problem. This fix may receive additional testing. Therefore, if you are not severely affected by this problem, Microsoft recommends that you wait for the next Windows XP service pack that contains this fix.
    So Don't install it unless you have hibernation problems

  5. #5
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,852
    thanks dehc,

    Before I reformatted last time, I did have Hibernation problems, but then I formated and SP1 with other fixes, and now no problems. Its actually a good feature, although it almost takes the same amount of time to boot ?? Go figure.

    --- 0wN3D by 3gG ---

  6. #6
    all bets are off... TZ Veteran SupaStar's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Australia
    Posts
    1,680
    Have to disagree with you there cash_site, on my P3 800, starting up from hibernation takes around half the time than if I was cold booting.

    Shutdown is a heap quicker too!

    Q330909 is for Windows XP-based computers not hibernating when they have 1Gig or more of RAM or when running multiple processes that create a high-stress condition.

    Doesn't affect my machine but I'll give it a go on the Athlon.

  7. #7
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,852
    Have to disagree with you there cash_site, on my P3 800, starting up from hibernation takes around half the time than if I was cold booting.
    LOL, but my duron800 has always been faster :P

    Just kidding. But I do agree that hibernation is good. Will see when I upgrade if there are problems.

    --- 0wN3D by 3gG ---

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •