Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Office update problem

  1. #1
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536

    Office update problem

    Hello. When I go to windows update everything is fine. When I click on the office update link I get huge text on site. I don't mean big I mean HUGE!. Adjusting text size does not help much as it is still huge. I am unable to apply latest patch because I am unable to navigate to acceptance of conditions. Anyone else experiencing this?

    Here is the text at smallest setting: http://www.quickbase.com/up/8q9jbnau...eg/va/text.JPG
    Last edited by lynchknot; November 13th, 2003 at 04:24 AM.

  2. #2
    Hardware guy Super Moderator FastGame's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Blasters worm farm
    Posts
    3,416
    :msndevil: lol, hmm mine worked fine. I hear that the more $$ you spend on M$ products the smaller the text gets...hehe

    Sorry can't help ya, never saw anything like that before

  3. #3
    all bets are off... TZ Veteran SupaStar's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Australia
    Posts
    1,680
    That's frikkin oooge. No idea what's going on there...

  4. #4
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    Can someone give me the url to the actual update that I need (at office update - right after lic agreement? I think I need to go through office update because I threw away the office install files and i'm unable to install the update without windows update service. I am able to get to the licensing agreement but I am not able to scroll down to click "ok" to start the install.

    http://www.quickbase.com/up/8q9jbnau.../va/office.JPG
    Last edited by Reverend; November 13th, 2003 at 16:19 PM.

  5. #5
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    I presume you are trying to install the update for Office 2003 ??

    Direct link can be found in this thread.
    http://www.techzonez.com/forums/show...&threadid=7678

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  6. #6
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    Thanks Reverend, but as I stated in that thread and this: I cannot install that update without the help, I think, of windows update as I am missing files necessary - maybe due to discarding install files upon completion. Office update does indeed inform me of the update but I am unable to reach the install link.

    This is what I see using Office2003-kb828041-client-enu.exe

    http://www.quickbase.com/up/8q9jbnau.../va/office.JPG[/IMG]

    I am assuming that office update service would install the update whether or not I have the missing file.
    Last edited by lynchknot; November 13th, 2003 at 17:18 PM.

  7. #7
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    You need the CD,or the install files on your system so that the .CAB can find the necessary files to overwrite and update.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  8. #8
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    Damn, a re-install is in order....... But there is still the issue of office update website.

  9. #9
    Friendly Neighborhood Super Moderator phishhead's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Diego, Ca.
    Posts
    3,732
    got same error like rev said I just put in the cd and worked fine.



  10. #10
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    My bird chewed my CD -

  11. #11
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    What is your Encoding setting under "view".
    Should be set as "Auto-select"

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  12. #12
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    Auto-select western european.

  13. #13
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,852
    have you tried a different browser, might only work with IE?

    otherwise, never seen that before.

    --- 0wN3D by 3gG ---

  14. #14
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    only works with IE. I forgot that I made a backup of the CD's so I got the update installed. I still have the problem with office update though.

  15. #15
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    Delete your temp internet cache,and restore defaults.
    Tools > Internet Options > Advanced tab.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •