Results 1 to 10 of 10

Thread: more problems

  1. #1
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536

    more problems

    If I click on any link - whether it's an app or folder on the start menu, Radlinker want to install then configure - then the app or folder will open - anyone?????

  2. #2
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    uninstall Radlinker.Reboot and reinstall it.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

  3. #3
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    Thanks. I thought reg healer would fix but no. Perhaps you would know how to fix the mix of spanish and engish on my pc

  4. #4
    Techzonez Governor Super Moderator Conan's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    4,343
    Quote Originally Posted by lynchknot
    Thanks. I thought reg healer would fix but no. Perhaps you would know how to fix the mix of spanish and engish on my pc
    Reformat.

  5. #5
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    grrrrrr - snap - grrrrrrr

  6. #6
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,852
    Go to control panel, regional settings. And set locale to be USA, and input settings to be US- English. Hopefully that should clear your Spanish... had a similar problem with Italian settings for my Outlook, lucky I know the days of the week

    --- 0wN3D by 3gG ---

  7. #7
    Titanium Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    blk helo target, WA
    Posts
    3,536
    But it has always been set to USA and the only other language I have installed is Japanese

    *edit - funny thing is, why aren't the buttons in spanish!!!


    Last edited by lynchknot; April 6th, 2004 at 01:07 AM.

  8. #8
    all bets are off... TZ Veteran SupaStar's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Australia
    Posts
    1,680
    Just click yes Lynch or you'll lose your work

    j/k

    I find it hilarious that you have a few different languages happening. How did you manage that? Cash's advise is where I would head, so I don't know what the problem could be.

    Go the format, or restoer an image that you have on backup. You do have an image dont you??

  9. #9
    Security Intelligence TZ Veteran cash_site's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Software Paradise
    Posts
    3,852
    Quote Originally Posted by SupaStar
    Go the format, or restoer an image that you have on backup. You do have an image dont you??
    Just make sure that the backup image doesnt have Winamp installed

    --- 0wN3D by 3gG ---

  10. #10
    Head Honcho Administrator Reverend's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    England
    Posts
    14,044
    LK,i've got copies of XP in Swahili and Outer Mongolian if you want them.

    =========== Please Read The Forum Rules ===========

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •